Visual Reklame nu dealer van Expolinc!

Expolinc is toonzettend producent van duurzame draagbare displays.
De producten voldoen aan de hoogste kwaliteit en worden geleverd met levenslange garantie. Kenmerken van deze presentatiesystemen zijn een professionele uitstraling, duurzaamheid en een groot gebruiksgemak.

Expolinc producten

Producten van Expolinc kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt waar u uw boodschap wilt uitdragen – van de kleine foyer tot grote evenementen en beurzen. Laat de omgeving en uw eigen creativiteit bepalend zijn bij het kiezen van een displaysysteem. Dus waar u ook op zoek naar bent, wij adviseren onze Expolinc producten

Expolinc is fabrikant van professionele displaysystemen zoals rollup bannersystemen, beurswanden, paalbanners en sterke posterprofielen. Het merk Expolinc onderscheidt zich door duurzaamheid en absolute kracht en wordt daardoor vaak gebruikt bij professionele activiteiten en langdurig intensief gebruik.

 Expolinc is van mening dat mobiliteit optimaal moet zijn en design daar een belangrijke rol in speelt. Met Expolinc displayproducten heeft u nooit gereedschap nodig en is opzetten eenvoudig geregeld. Over elk onderdeel is nagedacht zodat u als gebruiker zonder technische kennis een perfecte display kunt neerzetten, keer op keer en voor jarenlang zorgeloos gebruik.

 Alle Expolinc producten worden geleverd met levenslange garantie. En waarom? Omdat het merk garant durft te staan voor duurzaamheid en kwaliteit.
 Bij een displayproduct draait het om de boodschap en met een Expolinc display weet u zeker dat dit optimaal tot zijn recht komt.

Hier een link naar onze Expolinc producten

 

Categorie: Nieuws